Residentie Delvaux

RESIDENTIE DELVAUX is een uitzonderlijke beleggingsopportuniteit in Oudergem, in de groene rand van Brussel. Een prachtig, nieuw vastgoedproject met 60 appartementen, een ondergrondse parkeergarage en een afgesloten fietsenstalling. U kiest uit 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen van 64 m² tot 195 m². De appartementen zijn standaard uitgerust met duurzame materialen. Ontdek al onze troeven op deze pagina.

Gouden kader met render residentie delvaux

Residentie Delvaux in Oudergem. De kunst van investeren in vastgoed


De architectuur als 1 van de troeven

Unieke architectuur

RESIDENTIE DELVAUX telt 5 verdiepingen. Bijna alle appartementen zijn voorzien van een ruim, zongericht terras. Door de schikking van de appartementen en de schuine gevels oogt het geheel bijzonder fraai. De combinatie van hout en beton bezorgt de gevels een organisch uitzicht met subtiele plooien. De wooneenheden zijn opgetrokken uit duurzame, hoogwaardige materialen en de ruime terrassen zijn gunstig georiënteerd en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving. Een knap staaltje moderne architectuur.

DE TROEVEN VAN RESIDENTIE DELVAUX


Render van de residentie

Vlot bereikbaar

RESIDENTIE DELVAUX is makkelijk bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. U bent in geen tijd op de autosnelweg. Metro-, tram- en bushaltes liggen op wandelafstand. Residentie Delvaux ligt op slechts 8 km van de Grote Markt van Brussel.

Render van de residentie

Alle faciliteiten

Een school voor de kinderen? Een partijtje tennis? Shopping? Een avondje uit? Alle faciliteiten liggen op een steenworp van Residentie Delvaux: winkels, restaurants, scholen, sportinfrastructuur…

Render van de residentie

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

De appartementen zijn standaard uitgerust met duurzame materialen. Dankzij de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding zijn de appartmenten een echte investeringsopportuniteit. Het is uiteraard ook mogelijk een appartement volgens uw eigen smaak of wensen te laten afwerken.

Het moderne interieur als 1 van de troeven

Unieke ligging

RESIDENTIE DELVAUX ligt in een groene omgeving en toch dicht bij het Brusselse stadscentrum. Het Woluwepark, een van de grootste parken in Brussel, ligt op fietsafstand, net als het machtige Zoniënwoud. Dat biedt u maar liefst 4.000 ha ongerepte natuur. Een groene omgeving waar u volop kunt ontspannen en genieten. Oudergem is bovendien gekend om zijn historisch erfgoed zoals het Rode Klooster en het Kasteel Hertoginnedal.

Residentie Delvaux


op de hoek van de Wahalaan en de Emile Steenostraat
1160 Oudergem

info@residentie-delvaux.be