Residentie Delvaux in Oudergem. De kunst van investeren in vastgoed

BETROUWBARE PARTNERS


Projectontwikkelaar Cordeel en copromotor Belfius Immo

promotor Cordeel logo

Cordeel

Met Group Cordeel als ervaren co-promotor én aannemer bent u zeker van een uitmuntende kwaliteit. Sinds zijn oprichting in 1934 heeft Group Cordeel zich opgewerkt tot een belangrijke Belgische bouwgroep. Met talrijke overnames is Group Cordeel over de jaren heen sterk gegroeid en geografisch uitgebreid met zetels in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Bulgarije.

Cordeel beoefent talrijke activiteiten zoals industriebouw, kantoorbouw, burgerlijke bouwkunde en renovatie. Group Cordeel is actief in diverse sectoren gaande van industrie, scholen en ziekenhuizen tot appartementsbouw. Bovendien is Group Cordeel actief op niveau van promotie van vastgoed en projectontwikkeling.

Promotor Belfius Immo logo

Belfius Immo

Belfius Immo heeft heel wat ervaring in vastgoed, realiseerde honderden projecten voor openbare besturen en participeerde in de ontwikkeling van kwalitatieve immoprojecten. Met zijn ruime vastgoedkennis én financiële knowhow kan Belfius Immo ook particulieren op maat bedienen.

De vastgoedexperts van Belfius Immo bieden u professioneel advies en berekenen uw rendement. Ook qua verhuur en beheer. Ze helpen u graag in uw keuze voor een gepaste vastgoedinvestering zodat uw vermogen in alle omstandigheden kan blijven groeien.

Beeld van het interieur

Residentie Delvaux


op de hoek van de Wahalaan en de Emile Steenostraat
1160 Oudergem

info@residentie-delvaux.be